УВАГА! ТИМЧАСОВО ПРИЗУПИНЯЄТЬСЯ ПРИЙОМ ДОКУМЕНТІВ ПО ПРОГРАМІ «ДОСТУПНЕ ЖИТЛО» !

   

До уваги громадян!

Шановні громадяни, які мають намір взяти участь у програмі державної підтримки за державною програмою будівництва (придбання) доступного житла!

У зв’язку із завершенням бюджетного року, з метою належного опрацювання та інвентаризації прийнятих заяв і документів від кандидатів на отримання державної підтримки за державною програмою будівництва (придбання) доступного житла, проведення процедури укладання і фінансування договорів, а також для складання прогнозних розрахунків потреби в бюджетних коштах за Програмою відповідно до категорій отримувачів держпідтримки та їх розподілу між регіонами України на    2018 рік, Держмолодьжитлом ухвалено Розпорядження від 18.12.17.

Згідно з цими Розпорядженням,

- у період із 21 грудня 2017 року до 15 січня 2018 року тимчасово призупиняється приймання заяв від громадян для участі в зазначеній Програмі.

Приймання заяв від громадян – кандидатів на отримання державної підтримки за державною програмою будівництва (придбання) доступного житла та доданих до них документів буде відновлено 16 січня 2018 року у звичайному режимі, відповідно до законодавства України і внутрішніх актів Держмолодьжитла.