Голова Житомирської ОДА Ігор Гундич вручив Договір на пільговий молодіжний кредит на квартиру учаснику АТО

10 травня 2018 року голова  Житомирської обласної державної адміністрації Ігор Гундич вручив Договір на пільговий молодіжний кредит на квартиру під 0% річних  військовослужбовцю, учаснику АТО.

Пільговий молодіжний кредит під 0% річних на 2-кімнатну квартиру в новобудові житлового комплексу «Домашній» в м. Житомирі отримав військовослужбовець, учасник АТО Віталій Грицун. Кошти були надані за рахунок коштів обласного бюджету у розмірі майже 600 тис. грн.

Позичальник разом із сином  потребує  поліпшення  житлових  умов  згідно з законодавством та отримав  пільговий довготерміновий кредит згідно черги (рейтингу кандидатів) в Житомирському регіональному управлінні Держмолодьжитла.

«Я дуже вдячний за підтримку молодіжного кредитування, тому що молодій сім’ї дуже важко назбирати стільки коштів. Ми з сином зараз живемо у батьків, і раді, що нарешті матимемо своє житло. І це дуже вигідно, адже на місяць платитимемо лише близько 2,5 тис. грн», – розповів Віталій Грицун.

 У рамках обласної комплексної програми «Молодь і родина Житомирщини» на 2018 рік на молодіжне пільгове кредитування з обласного бюджету заплановано 1065,30 тис. грн.