2 родини з Житомирщини отримали пільговий молодіжний кредит

 

Дві родини отримали пільговий довготерміновий кредит згідно з чергою (рейтингом кандидатів) в Житомирському регіональному управлінні Держмолодьжитла.

Вручила документи на пільгове кредитування молодим родинам заступниця голови ОДА Наталія Остапченко.

«Дуже важливо, що молоді сім’ї мають таку можливість для купівлі свого житла. Сьогодні дві родини з маленькими дітьми стали на крок ближче до своєї мрії», – сказала Наталія Остапченко.

 «Вікторія Котенко разом із чоловіком та дворічною донькою стануть власниками нової однокімнатної квартири в новобудові у Житомирі. Сім’я перебувала на квартирному обліку у міськвиконкомі з 1993 року переселенці з смт Лугини у зв’язку з радіоактивним забрудненням цього населеного пункту внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС».

«Ми дуже щасливі, що будемо мати власну квартиру. Багато років стояли в черзі і нарешті наші очікування реалізувалися», – сказала Вікторія Котенко.

 Молода родина Інни Копишинської разом із двома доньками стануть власниками двокімнатної квартири в новобудові обласного центру. Сім’я отримала довготерміновий кредит згідно черги в Житомирському регіональному управлінні Держмолодьжитла.