ЧЕРГОВИЙ КРЕДИТ НА ОМРІЯНЕ ЖИТЛО ДЛЯ ВПО ВИДАНИЙ І В ЖИТОМИРІ!!!

Житомирське регіональне управління Держмолодьжитла надало черговий кредит на придбання житла у м. Житомир за програмою «Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб».

Цього разу придбав власне житло молодий, креативний, цілеспрямований Микита Черненко.

У 2014 році, коли війна на Сході змусила залишити рідну домівку на Донеччині і починати «будувати» нове життя, Микита разом із сім’єю переїхав до м. Житомир. Житлова проблема  для молодого хлопця стала найбільш гострішою з тієї хвилини.

На шляху до своєї мрії, молодий юнак, який щойно отримав освіту, приймає участь у грантовому конкурсі допомоги для розвитку малого бізнесу. Отримавши грант,  за сприянням громадської організації НУО «Сучасний формат», відкриває свою справу.

Зі слів Микити Черненка, який належить до категорії внутрішньо переміщених осіб, подав заявку на кредит для придбання житла, заповнивши анкету у додатку ДІЯ, з думкою про щасливий випадок.

І от, нарешті, мрія збувається!!!

Комп’ютерна програма «RANDOM.ORG» обирає саме Микиту Черненка як одного з отримувачів кредиту за програмою «Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб» (згідно з Постановою Кабінету Міністрів України № 451), яка фінансується Урядом Німеччини через банк KfW.

17 листопада 2021 року Микита придбав власне омріяне житло.

 

Щиро вітаємо Микиту! Бажаємо щасливого життя  у  власній оселі!!!