До уваги громадян!

У зв’язку з оголошенням Кабінетом Міністрів України профілактичних протиепідемічних заходів і обмежень. викликаних загрозою поширення коронавірусної інфекції, що діятимуть орієнтовно до початку квітня 2020 року, адміністрацією ухвалене рішення запровадити для працівників Житомирського регіонального управління Держмолодьжитла на цей період робочий режим із 09.00 до 17.00 без врахування часу на обідню перерву.

Також рекомендовано мінімізувати проведення нарад, скоротити до достатніх обсягів особисте спілкування відвідувачів і працівників Держмолодьжитла .

У зв’язку з цим керівництво Житомирського регіонального управління Держмолодьжитла наполегливо просить вас на період до 03.04.2020 р. користуватися дистанційним каналам спілкування з фахівцями управління.

Офіс буде працювати в максимально закритому режимі.

Очні КОНСУЛЬТАЦІЇ  ВІДМІНЯЮТЬСЯ!

Громадяни можуть отримати консультації, щодо реалізації житлових програм за телефоном (0412) 42-25-12 або уважно вивчати матеріали на сайті.

Житомирське регіональне управління продовжує прийом заяв на участь у житлових програмах у режимі он-лайн через сайт https://zht.molod-kredit.gov.ua/у розділі житлові програми та спрямування листів на нашу електронну адресу zht.06@molod-kredit.gov.ua

Житомирське регіональне управління Держмолодьжитла продовжує працювати з ПОЗИЧАЛЬНИКАМИ та іншими УЧАСНИКАМИ програм, з якими ми вже пов‘язані договірними відносинами і з КАНДИДАТАМИ для укладання нових договорів з урахуванням необхідності додержання протиепідемічного режиму. Просимо наших клієнтів:

- замовляти потрібні довідки заздалегідь надіслав заяву по e-mail;

- попередньо узгоджувати час зустрічі з фахівцями, щоб запобігти очікування в коридорі;

- в жодному випадку не треба ризикувати здоров’ям; якщо ви відчуваєте ознаки хвороби - перенесіть час відвідування;

- по можливості придбати захисні маски.

Звичайний графік роботи Житомирського регіонального управління Держмолодьжитла буде відновлено після скасування протиепідемічних заходів та обмежень органами влади.

Нагадуємо про необхідність відповідально ставитися до власного здоров’я і здоров’я оточуючих. Профілактичні заходи – у інтересах кожного громадянина.

 Дякуємо за розуміння!