ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПОДАЛИ ЗАЯВИ, ТА ПРЕТЕНДУЮТЬ НА ОТРИМАННЯ ДЕРЖАВНОЇ ПІДТРИМКИ ДЛЯ БУДІВНИЦТВА (ПРИДБАННЯ) ДОСТУПНОГО ЖИТЛА У 2018 РОЦІ ЗА РАХУНОК ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ!

УВАГА!!!

 Кандидатам, які зареєстрували  заяви на отримання державної підтримки для будівництва (придбання) доступного житла за рахунок коштів державного бюджету, та перелічені в повідомлені від 05.11.18 р. , розміщеному на офіційному сайті Житомирського регіонального управління Держмолодьжитла та, які не мають можливості прийняти участь у Програмі та не мають наміру отримати державну підтримку у цьому році, необхідно до 16.11.2018р. звернутися із заявою до Житомирського регіонального управління Держмолодьжитла, яке розташовано за адресою: м. Житомир, вул. Леха Качинснського, 12-а.

При цьому за кандидатом залишається право на отримання державної підтримки у наступному бюджетному році, при умові відповідності кандидата до вимог Порядку надання державної підтримки та забезпечення громадян доступним житлом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.10.2018 № 819 та наявності бюджетного фінансування , також за кандидатом зберігається попередній обліковий запис і строк перебування на обліку, який ведеться Житомирським регіональним управлінням Держмолодьжитла.

 Заява про тимчасову відмову