СХВАЛЕНО ПЕРЕЛІК ОДЕРЖУВАЧІВ ДЕРЖПІДТРИМКИ!

       Повідомляємо, що отримано протокол засідання Комісії Мінрегіону з розгляду пропозицій щодо формування переліку осіб, що претендують на  отримання державної підтримки для будівництва (придбання) доступного житла, та переліку осіб, що у поточному році отримають державну підтримку для будівництва (придбання) доступного житла, яке відбулося 21.11.2018 року.

      За результатами розгляду інформації Держмолодьжитла про осіб, яким у поточному році буде надана державна підтримка відповідно до Порядку надання державної підтримки та забезпечення громадян доступним житлом, затвердженого постановою КМУ від 10.10.2018 № 819, Комісія вирішила СХВАЛИТИ перелік одержувачів державної підтримки, яка буде надана їм за рахунок коштів державного бюджету. До переліку включено 148 осіб по 21 регіону України на загальну суму держпідтримки 54 206 491 грн.

      Переважну більшість складають внутришньо переміщені особи – 110. Учасників бойових дій в зоні АТО – 28. Інші громадяни – 10.

      По Житомирській області до переліку одержувачів включено 2 сім'ї, які мають статус внутрішньопереміщених осіб. Загальна сума держпідтримки – 822 122,00  грн.

 

      Завтра з ранку розпочнеться укладання договорів з одержувачами, які увійшли до переліку.