Відновлення прийому заяв про намір отримати пільговий кредит на придбання житла від громадян - учасників проведення антитерористичної операції та/або операції Об’єднаних сил, внутрішньо переміщених осіб (Постанова КМУ від 27.11.2019 № 980)

Відповідно до рішення Комісії з розгляду питань державної підтримки та/або пільгового довгострокового державного  кредитування на придбання житла в рамках бюджетних житлових програм (утвореної відповідно до наказу Мінрегіону 01.11.2018 № 295 зі змінами)

З9 години 00 хв. 10 вересня 2020 рокувідновлюється прийом заяв про намір отримати пільговий кредит на придбання житла від громадян - учасників проведення антитерористичної операції та/або операції Об’єднаних сил, внутрішньо переміщених осіб (Постанова КМУ від 27.11.2019 № 980). 

У зв’язку з цим, звертаємо увагу зацікавлених осіб в отриманні пільгового довгострокового державного кредиту на придбання житла, що на офіційних веб-сайтах кожного регіонального управління Держмолодьжитла (додаються) громадяни мають можливість:

- отримати необхідну інформацію щодо того, чи мають вони право на отримання кредиту;

- визначити орієнтовний розмір кредиту та умови його отримання;

- ознайомитися з переліком документів, які необхідно подати до регіонального управління для отримання кредиту;

- зареєструватись як кандидат для отримання кредиту.

У зв'язку з карантином, заяви про намір отримати кредит та анкети можуть бути надіслані до Житомирського регіонального управління Держмолодьжитла засобами поштового або електронного зв’язку у робочий час (пн.-чт. з 09.00 год. до 18.00 год.; пт. з 9.00 год. до 16.45 год.; сб.-нд.- вихідні; перерва з 13.00год. до 13.45 год.)

Порядковий номер кандидата в реєстрі формується в порядку черговості подання відповідної заяви про намір отримати кредит та анкети (в електронному або паперовому вигляді) з урахуванням дати та часу подання заяви та анкети.

Датою подання електронної заяви про намір отримати кредит є дата надходження на визначену електронну регіонального управління.

 

Якщо електронна заява та анкета надійшли на визначену електронну адресу регіонального управління в неробочий день та/або неробочий час, датою подання заяви та анкети вважається наступний після нього робочий день.

ПОДАТИ ЗАЯВУ-АНКЕТУ