ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ШОСТОГО ТУРУ!!!

12 січня 2022 року, за допомогою рандомного (випадкового) процесу, відбувся черговий відбір майбутніх позичальників Держмолодьжитла у  міжнародному проекті «Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб».

Більш детальна інформація про результати попередніх етапів проекту та шостий відбір переможців міститься на сайті Держмолодьжитла.

    
Vitaemo oplesky

   Ми  вітаємо з перемогою у відборі кандидатів за цим переліком:

ПІП

Унiкальний номер заявки

1

Бондаренко Андрій Віталійович

060000051

2

Сметана Оксана Володимирівна

060000002

Найближчим часом з усіма переможцями обов‘язково зв‘яжуться наші фахівці, щоб надати, у разі необхідності, додаткові консультації та поради, узгодити дати та час відвідування офісу регіонального управління. Запевняємо, що жодне ваше питання не залишиться без відповіді.

    На вибір об‘єкту кредитування та збір необхідних документів у вас, шановні переможці, є 20 календарних днів.

Вітаємо переможців та нагадуємо про необхідність подання заяви про надання кредиту та необхідних для отримання кредиту документів, визначених Порядком пільгового іпотечного кредитування внутрішньо переміщених осіб за рахунок коштів гранту, наданих Кредитноюустановою для відбудови (KfW), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2021 року № 451, в терміндо 01 лютого 2022 року (включно).

З переліком документів, ЩО ПОДАЮТЬСЯ ПЕРЕМОЖЦЯМИ для отримання пільгового іпотечного кредиту на придбання житла, можна ознайомитисьТУТ.

     Цілком можливо, що дехто з вас, обраних сьогодні переможців, опиниться не зовсім готовим до отримання кредиту саме зараз? Нічого незвичайного та фатального у цьому немає. Практично за усіма напрямками нашої роботи спостерігаються відмови від, здавалось би, бажаної допомоги. Тому просимо, у такому випадку, письмово повідомити нас про свою відмову від отримання кредиту на цей. І нагадуємо, що у разі відмови залишається можливість взяти участь у наступних розіграшах проєкту. Правда для цього потрібно буде знову подати заяву про намір, оскільки чинний індивідуальний ідентифікатор буде заблокований програмою, як використаний.

Слідкуйте за новинами та оголошеннями!

Ми працюємо для вас!

 

                     Слідкуйте за новинами та                                  оголошеннями!